Драге колегинице и колеге,

Са задовољством вас обавештавамо о новом серверу са најновијом верзијом Moodle система за учење на даљину. На нови сервер су успешно мигрирани сви постојећи налози, а направљени су и нови налози за бруцоше.

Наши нови корисници (наши бруцоши) су добили нове налоге на овој платформи и примили су е-mail са креденцијалима за приступ систему. Молимо их да пажљиво сачувају ове информације, као и да одмах изврше промену лозинке на систему.

Наши стари корисници (студенти са виших година студија свих нивоа и наставници) да би приступили новој Moodle платформи потребно је да посете адресу https://moodle.matf.bg.ac.rs и да у горњем десном углу кликну на дугме за логовање на систем. Студенти се логују корисничким именом са Аласа, а наставници својим корисничким именом са Поенкареа. На овој страници такође постоји опција за захтев за промену или ресетовање лозинке у случају потребе.

Мoodle систем за учење на даљину представља нашу важну образовну платформу, омогућавајући приступ курсевима и образовним ресурсима. Надамо се да ће нови сервер и ажурирана верзија Moodle система олакшати и унапредити учење и рад.

Уколико имате било каквих питања или проблема, молимо да нам се обратите на admin@matf.bg.ac.rs.

Рачунарска лабораторија